Хостирање на Linux сервери GRAPHICS Нарачај Пакети кои ќе одговорат на ваште потреби Интернет домени GRAPHICS Нарачај Регистрација, обнова, трансфер. Секој домен има можност за сопствен DNS.

Пакети и цени

Паќети димензионирани за различни потреби на клиентите. Имате потреба од дополнителни ресурси? Контактирајте не.

Linux хостинг

од 1180
годишно

 • Хост за 1 веб сајт
 • 2 GB диск простор
 • 300 GB мес. трансфер
 • 1 серверско јадро
 • cPanel
 • Auto SSL & SSD

Windows хостинг

од 1290
годишно

 • Хост за 1 веб сајт
 • 2 GB диск простор
 • 300 GB мес. трансфер
 • 1 серверско јадро
 • PLESK 18
 • Let’s Encrypt & SSD

VPS

од ???
месечно

DEDICATED

од ???
месечно

Зошто да не одберете нас?

Затоа што сме посветени да обезбедиме 99,99% достапност на сите услуги кои ги нудиме.

Секогаш
брзи сервери

24/7 e-mail
поддршка

Бесплатна cPanel
миграција

Одлични цени
гарантирано

99,99% Uptime
гарантирано

Бесплатен Website
Builder

Бесплатен
SSL сертификат

Специјален портал за
.mk и .мкд домени

Барате решение?

Барајте не, нашето искуство од 1995 година може многу да помогне.

+389 (0)76 361 654