ул. Алберт Ајнштајн бр. 8 лок. 2
1000 Скопје
+389 (0)2 3225 167
+389 (0)76 361 654
info@server.com.mk

Услови за користење

Почитувани,
со користење на нашите услуги вие се согласувате дека ги прифаќате во целост нашите Услови за користење.

Спам
Во интерес на целата интернет заедница завземаме став на нулта толеранција за праќање на несакани пораки (СПАМ) од нашите сервери или било каков вид на СПАМ. Секое испраќање на несакани пораки (СПАМ) од нашите сервери ќе резултира со суспензија и бришење на услугата која се користи кај нас. Со или без претходна најава од наша страна.

Задоцнето плаќање.
Сите профактури треба да се платат во рок од пет (5) дена од датумот на доспевање. Секоја профактура која не е платена и по пет (5) дена од доспевање може да резултира со суспензија или престанок на услугите (сервисите). Пристап до услугите (сервисите) нема да се овозможи се додека не се евидентира плаќањето.

Фишинг

Доколку не се согласувате да се придржувате до нашите Услови за користење ќе ве замолиме веднаш да престанете со пристап и користење на нашите услуги.

Регистрација на .mk домен
Клиентот при нарачка на .mk домен се согласува во целост со Правилникот за организацијата и управувањето со врвниот македонски .МК домен.