Услови и правила

Спам

Во интерес на целата интернет заедница завземаме став на нулта толеранција за праќање на несакани пораки (СПАМ) од нашите сервери или било каков вид на СПАМ. Секое испраќање на несакани пораки (СПАМ) од нашите сервери ќе резултира со суспензија и бришење на услугата која се користи кај нас. Со или без претходна најава од наша страна.

Задоцнето плаќање

Сите профактури треба да се платат во рок од пет (5) дена од датумот на доспевање. Секоја профактура која не е платена и по пет (5) дена од доспевање може да резултира со суспензија или престанок на услугите (сервисите). Пристап до услугите (сервисите) нема да се овозможи се додека не се евидентира плаќањето.

Фишинг

Доколку не се согласувате да се придржувате до нашите Услови за користење ќе ве замолиме веднаш да престанете со пристап и користење на нашите услуги.

Регистрација на .mk домен

Клиентот при нарачка на .mk домен се согласува во целост со Правилникот за организацијата и управувањето со врвниот македонски .МК домен.