SSL/TLS Сертификати

brand-icon-digicert

DigiCert сертификати

СертификатГаранцијаВалидацијаЦенаДостапност
Basic OV (FLEX)$1.25MMDomain + Basic Business15.120Нарачај
Basic EV (FLEX)$1.75MMDomain + Full Business22.450Нарачај
brand-icon-comodo

Comodo сертификати

СертификатГаранцијаВалидацијаЦенаДостапност
PositiveSSL (DV)$50KDomain750Нарачај
EssentialSSL Wildcard (DV)$10KDomain8.000Нарачај
brand-icon-rapidssl

RapidSSL сертификати

СертификатГаранцијаВалидацијаЦенаДостапност
RapidSSL Certificate$10KDomain1.100Нарачај
RapidSSL Wildcard Certificate$10KDomain9.600Нарачај
brand-icon-geotrust

GeoTrust сертификати

СертификатГаранцијаВалидацијаЦенаДостапност
GeoTrust TrueBusiness ID (FLEX)$1.25MMDomain + Basic Business7.200Нарачај
GeoTrust True BusinessID with EV$1.5MMDomain + Full Business13.440Нарачај
GeoTrust True BusinessID$1.25MMDomain + Basic Business 9.600Нарачај
brand-icon-thawte

Thawte сертификати

СертификатГаранцијаВалидацијаЦенаДостапност
Thawte SSL Webserver EV (FLEX)$1.5MMDomain + Full Business13.440Нарачај
Thawte SSL Web Server$1.25MMDomain + Basic Business7.660Нарачај
brand-icon-sectigo

Sectigo сертификати

СертификатГаранцијаВалидацијаЦенаДостапност
Sectigo SSL$500KDomain4.480Нарачај
Sectigo OV SSL$1MMDomain + Basic Business6.420Нарачај

Цените за SSL сертификатите се изразени во денари со вкалкулиран 18% ДДВ, за временски период од 1 (една) година.