Хостирање на Linux базирани сервери
за вашите хостинг потреби

SPLUN 1

1180

годишно

 • Хост за 1 домен
 • 2 GB диск простор
 • 300 GB месечен трансфер
 • 1 серверско јадро
 • 1 GB физичка меморија
 • cPanel
 • Auto SSL & SSD 

SPLUN 2

1990

годишно

 • Хост за 5 домени
 • 5 GB диск простор
 • 300 GB месечен трансфер
 • 1 серверско јадро
 • 1 GB физичка меморија
 • cPanel
 • Auto SSL & SSD 

SPLUN 3

2990

годишно

 • Хост за 10 домени
 • 10 GB диск простор
 • 600 GB месечен трансфер
 • 2 серверско јадро
 • 2 GB физичка меморија
 • cPanel
 • Auto SSL & SSD 

SPLUN 4

4990

годишно

 • Хост за 20 домени
 • 20 GB диск простор
 • 600 GB месечен трансфер
 • 3 серверско јадро
 • 3 GB физичка меморија
 • cPanel
 • Auto SSL & SSD 

SPLUN 5​

9990

годишно

 • Хост за 50 домени
 • 50 GB диск простор
 • 1200 GB месечен трансфер
 • 3 серверско јадро
 • 4 GB физичка меморија
 • cPanel
 • Auto SSL & SSD 

По нарачка

???

 • Хост за ? домени
 • ? GB диск простор
 • ? GB месечен трансфер
 • ? серверско јадро
 • ? GB физичка меморија
 • cPanel
 • Auto SSL & SSD 

Цените се изразени во денари со вкалкулиран 18% ДДВ.

Карактеристики на пакетите за хостирање на Linux базирани сервери

Покрај достапните цени, пакетите базирани на Linux сервери нудат солидни перформанси.

100% SSD диск простор

Сервери со супер брзи SSD дискови.

Македонска поддршка

Имате проблем?
Ќе изнајдеме решение.

cPanel

Секогаш последната верзија на cPanel на располагање

Еден клик до апликација

Изберете некоја од 365 апликации кои можете да ги инсталирате со еден клик, како WordPress и Joomla

За кого е наменет Хостингот базиран на linux сервери?

 • Микро и мали претпријатија
 • Хотели и ресторани
 • Професионални блогери
 • Невладини организации
 • Фотографи

Со еден клик до инсталирана апликација, спремна за употреба.

Можете да инсталирате широк опсег на популарен софтвер со кликнување на копче, вклучувајќи WordPress, Drupal, Magento и многу повеќе. Без потреба од техничко знаење! Уште повеќе, ќе добиете лесен за користење контролен панел за управување со целиот инсталиран софтвер, изведување бекап и справување со надградби.

Бесплатно со секој линукс пакет за хостирање.

cPanel е најпознатиот контролен панел за менаџирање на вашиот пачет за хостирање. Менаџирање со е-адреси, датотеки, безбедност …

Прашања и одговори

Одговори за најчесто поставуваните прашања

Штом забележите потреба за зголемување на паќетот можете веднаш да направите нарачка.

Нема ограничување на бројот на е-адреси.

При нарачката напишете во забелешка дека барате да се направи трансфер на целата содржина. Услугата е бесплатна.

По евидентирана уплата, во рок од 30 минути бараната услуга се активира.

Барате решение?

Барајте не, нашето искуство од 1995 година може многу да помогне.

+389 (0)76 361 654