Секоја одлична идеја
започнува со интернет домен

НАЈБАРАНИ ДОМЕНИ

Ова е само мал дел од домените кои ви се на располагање за регистрација.

.MK

Регистрација 750 денари / 1 година

Обнова

490

/ 1 година

.com.mk

Регистрација 750 денари / 1 година

Обнова

490

/ 1 година

.com

Регистрација 890 денари / 1 година​

Обнова

890

/ 1 година

.eu

Регистрација 690 денари / 1 година

Обнова

690

/ 1 година

НАЦИОНАЛНИ ДОМЕНИ

Цените за националните домени се изразени во денари без вкалкулиран 18% ДДВ, за временски период од 1 (една) година. Сите национални домени можат да се регистрираат или обноват за период од 1 до 10 години. Освен годишните трошоци за регистрација, обнова или трансфер со обнова на домен, не постојат други трошоци.

ДомениТраењеРегистрацијаОбноваТрансфер
СО СЕКОЈ ТРАНСФЕР НА .MK И .МКД ДОМЕН ВКЛУЧЕНА Е И ОБНОВА ОД 1 ГОДИНА
.mk1 година750490490
.com.mk1 година750490490
.org.mk1 година750490490
.edu.mk1 година750490490
.inf.mk1 година750490490
.мкд1 година750490490

Цените за националните домени се изразени во денари без вкалкулиран 18% ДДВ, за временски период од 1 (една) година. Сите национални домени можат да се регистрираат или обноват за период од 1 до 10 години. Освен годишните трошоци за регистрација, обнова или трансфер со обнова на домен, не постојат други трошоци.

Цените за националните домени се изразени во денари без вкалкулиран 18% ДДВ, за временски период од 1 (една) година. Сите национални домени можат да се регистрираат или обноват за период од 1 до 10 години. Освен годишните трошоци за регистрација, обнова или трансфер со обнова на домен, не постојат други трошоци.

АЛСА НЕТ ДООЕЛ (SERVER.COM.MK) Е ОФИЦИЈАЛЕН РЕГИСТРАР НА МАРНЕТ.
Од 01.04.2014 година МАРнет нема да врши регистрација на домени, освен за домените со фиксен дел gov.mk согласно 
Правилникот за организацијата и управувањето со врвниот македонски .МК домен.
Тарифник за дејства и услуги поврзани со mk домени.
Одлука за организација на сите активности кои се вршат во врска со домените.
Формулар за .mk домен.
Form for registration or change details for .mk domains

ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ДОМЕНИ

Домени Траење Регистрација Обнова Трансфер
 
.com 1 година 890 890 890
.net 1 година 942 942 942
.org 1 година 955 955 955
.eu 1 година 769 769 769
.de 1 година 787 787 787
.shopping 1 година 2368 2368 2368

Цените за интернационалните домени се изразени во денари без вкалкулиран 18% ДДВ, за временски период од 1 (една) година. Освен годишните трошоци за регистрација, обнова или трансфер со обнова на домен, не постојат други трошоци.

Бараниот домен не е на прикажаните листи?

Контактирајте не. Да провериме дали го имаме на дополнителните листи за да го регистрираме.