ул. Алберт Ајнштајн бр. 8 лок. 2
1000 Скопје
+389 (0)2 3225 167
+389 (0)76 361 654
info@server.com.mkКОНТАКТ СО НАСДА БИДЕМЕ ВО КОНТАКТ

Имате прашање за нас? Го очекуваме вашиот повик во било кое време од денот. Ќе се обидеме да изнајдеме решение за сите ваши барања во најкраток можен рок.


Телефони

+389 (0)2 3225 167
+389 (0)2 6121 062
+389 (0)76 361 654


Генералии за нас

Назив: АЛСА НЕТ дооел
Адреса: ул. Алберт Ајнштајн бр. 8 лок. 2, 1000 Скопје
ЕДБ: МК4030000385205


Е-пошта


Работно време

Секој работен ден од 08 до 16 часот. Освен сабота и недела.


КОНТАКТ ФОРМА


Име

Вашата е-адреса

Предмет

Вашата поракаНАЈДОБРИОТ ХОСТ, СО НАЈДОБРАТА ПОДДРШКА.

Брз, безбеден, сигурен хост кој расте со вашите и потребите на вашиот бизнис.