ул. Алберт Ајнштајн бр. 8 лок. 2
1000 Скопје
+389 (0)2 3225 167
+389 (0)76 361 654
info@server.com.mk

Домени


Почитувани корисници,
воведовме нова бесплатна услуга за вас, инстант промена на именски опслужувачи.
Упатството можете да го најдете овде, а врската до веб апликацијата е овде.
Ви благодариме за укажаната доверба.


Сите нови регистранти во нашиот регистрар можат да прават инстант измена на именските опслужувачи.
Деталите за најава на порталот се добиваат на електронската адреса при активирање на услугата.