ул. Алберт Ајнштајн бр. 8 лок. 2
1000 Скопје
+389 (0)2 3225 167
+389 (0)76 361 654
info@server.com.mk

Author Archives: aleksandaraaleksandara

Домени

Веб апликација за контрола на .mk и .мкд домени

Почитувани корисници, воведовме нова бесплатна услуга за вас, инстант промена на именски опслужувачи. Упатството можете да го најдете овде, а врската до веб апликацијата е овде. Ви благодариме за укажаната...

0
December 06, 2016
Домени

Промена на именски опслужувачи

Сите нови регистранти во нашиот регистрар можат да прават инстант измена на именските опслужувачи. Деталите за најава на порталот се добиваат на електронската адреса при активирање на услугата.

0
November 02, 2016
Безбедност

Лозинки

Доколку користите лозинка (password) за пристап до вашите податоци тогаш во ваш интерес е лозинката да не биде едноставна. Напротив треба да има одредена тежина т.е. комплексност. Доколку не ви...

0
August 22, 2016
Домени

Инстант промена на ИО

Почитувани клиенти, во завршна фаза е подготовката на порталот за менаџирање со домени. Очекувајте наскоро да се појави врска (link) на страната за домени.

0
August 11, 2016