ул. Алберт Ајнштајн бр. 8 лок. 2
1000 Скопје
+389 (0)2 3225 167
+389 (0)76 361 654
info@server.com.mk

Веб апликација за контрола на .mk и .мкд домени

Почитувани корисници,
воведовме нова бесплатна услуга за вас, инстант промена на именски опслужувачи.
Упатството можете да го најдете овде, а врската до веб апликацијата е овде.
Ви благодариме за укажаната доверба.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *