ул. Алберт Ајнштајн бр. 8 лок. 2
1000 Скопје
+389 (0)2 3225 167
+389 (0)76 361 654
info@server.com.mk

Инстант промена на ИО

Почитувани клиенти,

во завршна фаза е подготовката на порталот за менаџирање со домени. Очекувајте наскоро да се појави врска (link) на страната за домени.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *