КОНТАКТ
Испратете порака до нас

SERVER.COM.MK е достапен да ви помогне во секое време, 24 часа на ден, ние се стремиме да обезбедиме повисоко ниво на услуга. Слободно контактирајте не за било што!


CAPTCHA Image
[ Промени код ]
Генералии за правното лице

Назив:

АЛСА НЕТ дооел

Адреса:

ул. Алберт Ајнштајн бр.8 лок.2
1000 Скопје

ЕДБ:

МК4030000385205

Мапа

За нас

Компанијата е основана во 2001 година и нашиот растеж е базиран на континуирана и посветена грижа за потрошувачите.

Контакт

Доколку имате било какво прашање или предлог, слободно контактирајте нé.

Електронска адреса:

info@server.com.mk

Телефон и факс:

02/ 3225 167, 6121 062

Мобилен телефон:

076/ 361 654

Социјални мрежи

За новости од нашата кујна